Sport

Blog – restart 2021

La începutul acestei luni m-am hotărât să reîncep să scriu pe blog și să încep de la zero. Voi scrie aici despre pasiunile mele principale: sportul și poveștile sale, turism/călătorii, marketing și alte lucruri pe care le descopăr și mi se par interesante.

Cine sunt eu?

Mă numesc Alex Buleandră, am 30 ani și de câteva luni m-am mutat în Iași împreună cu logodnica mea. M-am născut în Galați și până la vârsta de 18 ani am locuit în orașul meu natal, iar mai apoi am plecat la facultate la București.

Timp de 9 ani am făcut fotbal de performanță fiind junior la clubul FCM Dunărea Galați, echipa care la vremea respectivă activa în Liga a II-a. Pe lângă fotbal sunt pasionat și de ping pong, tenis, baschet, handbal și sărituri cu schiurile.

În anii de facultate am făcut parte din Clubul de Turism și Ecologie ECOTUR unde am avut plăcerea să întâlnesc mulți oameni pasionați de turism și să descopăr cât mai multe locuri împreună cu ei.

Pasiunea pentru marketing și în special pentru digital marketing am descoperit-o în perioada facultății, iar în momentul de față lucrez în departamentul de marketing al unui magazin online cu produse pentru casă și grădină.

Ce îmi place să fac?

Voi enumera mai jos lucrurile care îmi place să le fac pentru a-ți da seama despre ce va urma să descoperi pe acest blog:

  • Să merg la evenimente sportive ca spectator și să mă bucur de acel eveniment indiferent că e un meci de juniori, un amical sau un meci cu miză.
  • Să descopăr locuri noi și să mă bucur de natură.
  • Să aflu noutăți din domeniul marketingului digital.
  • Să mă joc diverse jocuri pe consolă sau boardgames.
  • Să practic cât mai des sporturile mele preferate și să descopăr locuri unde pot fi practicate.

Lasa un comentariu