Sport

Sport in Bucuresti 13-14 februarie

11 februarie 2016 ianuarie 7th, 2020 No Comments

sport in bucuresti 13 - 14 februarieEvenimente sportive în București în weekendul 13-14 februarie

Săptămâna trecută am început o serie de articole prin intermediul cărora mi-am propus să  promovez evenimentele sportive ce au loc în fiecare weekend în București.  Fac acest lucru deoarece aud tot mai des persoane care spun că nu știu de anumite evenimente sportive sau că acestea nu sunt destul de intens promovate.

Mai jos găsiți lista cu evenimentele sportive din acest weekend:

FOTBAL

Weekendul acesta revine Liga 1, iar în București vom avea urmatoarele meciuri:

  • 14.02  Dinamo București – FC Botoșani va avea loc pe stadionul Ștefan Cel Mare începand cu ora 19:00. Mai multe detalii despre prețul biletelor și programul caselor de bilete poți vedea aici:  Bilete și abonamente Dinamo
  • 15.02  Concordia Chiajna – Steaua București  se joacă luni de la ora 20:30 pe stadionul din Chiajna.  Dacă lucrurile nu se schimbă la Steaua, acest meci poate fi una din puținele ocazii când putem vedea campiona României jucând în capitală.  Detalii despre bilete poți vedea aici:  Bilete Concordia Chiajna – Steaua București.

FUTSAL

  • 14.02 Concordia Chiajna – Futsal Klub Odorheiul Secuiesc  se joaca duminică cu începere de la ora 15:00 în Sala Concordia din Chiajna.

HANDBAL

Handbalul românesc este în creștere și sper ca acest lucru să atragă cât mai mulți oameni spre sălile de sport.   În acest sfărșit de săptămană au loc următoarele meciuri de handbal:

  • 13.02  CS Rapid București – HC Alba Sebeș,  meci din Liga Națională de handbal feminin va avea loc în Sala Rapid cu începere de la ora 11:00.
  • 13.02  CSU Stiinta Bucuresti – ACS Sc. 181 SSP Bucuresti,  meci din Divizia A feminin se joacă în sala din Chiajna începând cu ora 11:00
  • 13.02  Steaua Alexandrion Bucuresti – CSU Danubius Galati, va avea loc în aceeași sală Concordia din Chiajna și contează pentru Liga Națională de handbal  masculin.
  • 14.02 CSM Bucuresti 2 – CSM Cimentul Bicaz,  se joacă în Sala Rapid începând cu ora 12:00 și este un meci din Divizia A a campionatul național de handbal masculin.

POLO

  • Sâmbătă se joacă al doilea meci din derbyul Dinamo – Steaua. Meciul are loc la ora 11:00 și se va desfășura la Bazinul Dinamo.

VOLEI

  • 13.02 CS Rapid – VC Unic LPS Piatra Neamț, se întâlnesc în Divizia A1 feminin începând cu ora 16:00, iar meciul va avea loc la Sala Rapid.

Destul de multe meciuri în acest weekend așa că aveți de unde alege evenimentele la care să mergeți.

Lasa un comentariu