Sport

Sport in Bucuresti 6-7 februarie

4 februarie 2016 ianuarie 7th, 2020 No Comments

sport in bucuresti 6-7 februarieEvenimente sportive în București în weekendul 6-7 februarie

De ceva timp m-am gândit să încep să postez periodic o listă cu evenimentele sportive din Bucureşti şi detalii despre acestea.  Sunt multe persoane care se plâng că nu merg la evenimente sportive pentru că nu ştiu de ele sau cred că biletul e foarte scump.  Mai jos găseşti lista cu evenimentele din acest weekend:

Baschet

În acest weekend echipele din prima ligă din Bucureşti joacă în deplasare, dar avem două meciuri din Liga 1 masculin (a două liga valorică după Liga Naţională de Baschet masculin):

  • CSU Știința București – SCM U 2 Craiova  (masculin)  are loc sâmbătă, 6 februarie, începând cu ora 16:00 și va avea loc  la Arena de Baschet.
  • CS Dinamo București – CN Aurel Vlaicu (masculin) se va desfășura duminică, 7 februarie, de la ora 11:00 în Sala Dinamo.

Volei

De mult nu am mai fost la un meci de volei și nici nu pot spune că e un sport care mă atrage foarte mult, dar cred că sunt destul de mulți cei pasionați de acest  sport și ar fi frumos ca voleiul să fie promovat mai mult în România. Mai jos aveți lista cu meciurile din acest weekend:

  • CSM București – U Cluj  (A1 feminin) va avea loc sâmbată în Sala Elite Sport Performance (vezi locația aici) începând cu ora 12:00.
  • CSM București – VCM Piatra Neamț (A1 masculin) se desfășoară sâmbătă în Sala Sporturilor “Unirea” din Dobroiești (vezi harta)
  • Dinamo București – AS Volei Club Caransebeș (A1 masculin) se va juca sâmbătă în Sala Dinamo începând cu ora 16:00.

Mai mult ca sigur în acest weekend toată țara își va aținti ochii spre Cluj, acolo unde echipa de tenis a României va juca contra Cehiei în FED Cup, iar echipa națională de rugby va întâlni pe Cluj Arena naționala Portugaliei în primul meci din Rugby Europe Championship.

Weekend plăcut tuturor și multă baftă echipelor noastre naționale care joacă la Cluj două meciuri foarte importante.  Hai Romania!

Lasa un comentariu